Studio Eudokia logo

Hierontaa. kehonhuoltoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia Kalliossa, Helsingissä!

Varaa aika hierontaan tai kehonhuoltoon

Hieronta- tai hoitoajanvarauksen teet helpoiten netissä. Olemme avoinna niin arkena kuin viikonloppuisinkin sekä juhlapäivinä! Tiedustele vapaita aikoja samalle päivälle hierojalta tai hoitajalta suoraan!

Hyvä ja joustava ammattilaisten tiimimme mahdollistaa monipuoliset aukioloajat niin arkena, viikonloppuna kuin juhlapäivinäkin. Meiltä voit saada aamu-, päivä- ja ilta-aikoja, jopa jo samalle päivälle!. Teemme aina parhaamme löytääksemme sinulle sopivan ajan.

Meillä on myös laaja kollegaverkosto hierojia, kehonhuoltajia sekä muita terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia, joille ohjaamme asiakkaita aina tarvittaessa, jos emme syystä tai toisesta voi ottaa sinua vastaan!

Hieronnan tai muun tarjoamamme hoitomuodon yhteydessä käytämme monipuolisesti erikoistekniikoita, kuten triggerpistekäsittelyä, mobilisoivaa hierontaa sekä faskiakäsittelyä. Hoitomuotoja voidaan myös yhdistellä keskenään. Hoitokokemuksesta voidaan tehdä niin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin pureutuva, kipua lievittävä, lihaksia muokkaava hieronta kuin kehoa ja mieltä rentouttava tai hemmotteleva hoitokokonaisuuskin!

Alta löydät ajanvaraukseen liittyviä tietoa ja yleiset ehtomme. Jos sinulla on kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä!

Toni Ilola muutti takaisin pohjoiseen

Toni muutti perheensä kanssa takaisin kotikonnuille pohjoiseen. Hän tulee syksyllä työskentelemään 6-8 viikon välein 1-2 viikkoa kerrallaan. Seuraava käynti 7.12.2023-12.12.2023 Jos sinulla on lahjakortti Tonille tai haluat olla häneen yhteydessä, niin soita 040 514 9357

Tietoa ajanvarauksesta ja yleiset ehtomme

Voit tehdä ajanvarauksen sähköisen nettiajanvarauksemme kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan soittamalla, tekstarilla,  yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Vahvistettu ajanvaraus on aina sitova, jos ei muuta ole sovittu.

Katso lisätietoa hoitomuodoistamme, hinnoistamme sekä yleisistä toimintatavoistamme.

Emme vastaa puheluihin tai muihin yhteydenottoihin hoidon aikana. Otamme sinuun yhteyttä vapauduttuamme, joten jätäthän yhteydenottopyynnön vastaajaan tai muulla tavoin!

Emme vastaa tai soita ulkomaalaisiin ja yritysnumeroihin numeroihin.. Yhteydenottoja tulee paljon puhelinmyyjiltä ja ulkomaalaisilta huijareilta. Jätäthän viestin vastaajaan tai ole yhteydessä muilla tavoin, jos käytät ulkomaalaista puhelinnumeroa tai yrityksen palvelunumeroa.

Ajanvarauksen siirtäminen tai peruuttaminen

Ilmoitathan peruutuksista ja muutoksista hyvissä ajoin ja viipymättä!

Peruuttamattomista ajoista ja 24 tunnin sisällä ennen hoidon alkamista tehdyistä peruutuksista veloitetaan hinnastomme mukainen maksun kokonaisuudessaan.

1. Sovi ajan siirtämisestä tai peruutuksesta ensisijaisesti ottamalla yhteyttä suoraan hierojaan tai hoitajaan

2. Nettiajanvarauksen voit siirtää  tai peruuttaa saamasi vahvistusviestin linkkien kautta 24 tuntia ennen hoidon alkua

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta

Maksutavat

Valitse hieroja tai kehonhuoltaja

Meillä Studio Eudokiassa työskentelee vahva hieronnan ja kehonhuollon ammattilaisten joukko. Löydät koulutetut hierojamme myös Valviran terveydenhuollon ammattilaisten rekisteristä. Heidän lisäksi meillä toimii myös muita kehonhuollon ja hyvinvointialan ammattilaisia. Olemme kouluttautuneet ja kouluttaudumme jatkossakin erilaisten hoitomuotojen ja erikoistekniikoiden osaajiksi. Tutustu hieronta- ja kehonhuollon palveluihimme sekä hinnastoomme. Teemme myös työpaikkahierontoja sekä tapahtumahierontoja ja voit tilata hierojan myös kotiin. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat terveydenhuollon hierontapalvelut, kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut.

Toni Ilola

Koulutettu hieroja & Kehonhuoltaja

Terveydenhuollon palvelut

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut

Jarno Mattila

Koulutettu hieroja & Kehonhuoltaja

Terveydenhuollon palvelut

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut

Ville Vertanen

Koulutettu hieroja, Kehonhuoltaja & Osteopaatti-opiskelija (4. vuosi)

Terveydenhuollon palvelut

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut

Outi Ivaska

Kehonhuoltaja, Hyvinvointiohjaaja & Reiki Master

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut