Klassista ja urheiluhierontaa, Intialaista päähierontaa, Lymfaterapiaa, Hot Stone - Kuumakivihierontaa, Reiki-hoitoja - tule rentoutumaan!

Valikko Sulje valikko

Mistä saan luotettavan ja hyvän hierojan kotikäynnille?

Suomessa on totuttu, että hierojan luo mennään, kun vaivoja alkaa ilmaantumaan tai että hierojat tekevät vain yrityskäyntejä. Usein hierojan voi saada myös omaan kotiin tai tapahtumaan, joten aina ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Omassa toimipaikassaan toimiva hieronta- tai fysioterapia-alan yrittäjä on melko turvallinen valinta, sillä toimipaikka ei kauaa pysyisi pystyssä, jos homma ei toimisi. On myös paljon hierojaopiskelijoita tai hierojiksi valmistuneita, jotka tekevät töitä sivutoimisesti. Tilatessasi meidän kauttamme hierojan kotiisi voit varmistua, että suosittelemamme hieroja tai meiltä tuleva hieroja hoitaa hommansa hyvin.

Toiminimellä  tai muulla yritysmuodolla toimiva, Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran ylläpitämästä terveydenhuollon ammattihenkilöiden  rekisteristä JulkiTerhikistä löytyvä, koulutettu hieroja on usein lähtökohtaisesti turvallinen vaihtoehto. Näin voit ainakin varmistua siitä että kyseessä on virallista toimintaa harjoittava ammattilainen.

Hierojan yritystaustaa voit tarkastella Patentti- ja rekisterihallituksen yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä, josta löydät yrityksen perustiedot.

Hierojan kotikäynti

Tarvittaessa voit tilata hierojan omaan kotiisi ja sovittaa hierontakäynnit omaan aikatauluusi, silloin kun et itse pääse käymään hierojan luona. On monia tilanteita, jolloin kotoa ei välttämättä pääse poistumaan esimerkiksi murtuneen jalan, omaishoitajuuden tai pienten lasten takia, mutta kehosi kuitenkin kaipaisi käsittelyä. Tällöin kannattaakin pohtia hieronnan sovittamista omaan arjen yhteyteen ja kutsua hieroja kotikäynnille.

Yleensä kustannuksia saadaan hieman pienennettyä, jos saat naapurisi innostumaan hieronnasta tai kutsut muutaman ystäväsi myös hierottavaksi.

Miten hieronta kotioloissa toteutetaan?

Hierontaa voidaan toteuttaa melkeinpä missä olosuhteissa tahansa. Hierontaa varten tarvitaan hieroja ja hierottava. Kaikki muu siihen päälle on lisämukavuutta, kuten hierontapöytä, hierontavoiteet ja rauhallinen tila. Hieronta voidaan toteuttaa hyvin myös istuvassa asennossa, jos jostain syystä hierontapöydän käyttö ei ole mahdollista.

Toteutamme kotikäynnit aina ammattitasoisen hierontapöydän, hierontatuolin ja kasvotelineen avulla, koska ne ovat usein asiakkaalle ja hierojalle mukavampia ja toimivampia ratkaisuja. Hieroja tuo kotikäynnille mukanaan kaikki tarvittavat työvälineet sekä tavarat ja vie ne myös mennessään.

Järjestämme hoitoon tarkoitetun tilan käytännölliseksi ja esteettömäksi asiakkaalle mahdollisuuksien mukaan, jotta hoito olisi mahdollisimman mutkaton ja turvallinen.

Hieroja tapahtumaan

Monesti tapahtumissa hieronta pyritään saamaan helposti toteutettavaksi ja sellaiseksi, ettei asiakkaan tarvitse nähdä juurikaan vaivaa tullessaan hierontaan. Usein vaatteiden riisuminen ei ole mahdollista, mutta hieroa voi myös vaatteiden päältä. Kukaan ei myöskään pidä pitkästä jonotusajasta, joten hieroja pystyy tarvittaessa palvelemaan suurtakin asiakasmäärää. Voit aina tilata useamman ammattilaisen toteuttamaan hierontoja, jolloin palvelvata asiakasmäärä tai hoitoajan pituus kasvaa.

Tilaamalla hierojan tapahtumaasi voit lisätä tapahtuman kiinnostavuutta, tapahtumakävijöiden tyytyväisyyttä tapahtuman aikana ja tarjota lisäarvoa tapahtumaan osallistujille, olivatpa he sitten näytteilleasettajia, luennoitsijoita, työntekijöitä tai asiakkaita. Lyhyelläkin niskahartia- tai käsihieronnalla saadaan hymy asiakkaan huulille!

  • Tapahtumajärjestäjä voi tarjota rentoutumishetken työntekijöille, näytteelleasettajille tai kävijöille
  • Tapahtumaa järjestävällä taholla ei juurikaan ole merkitystä, olipa se sitten yksityinen henkilö, yritys, yhdistys tai muu yhteisö, koska suurin merkitys on tapahtuman luonteella
  • Hieroja tekee tapahtumissa lyhyitä demohoitoja
  • Tapahtumia on monenlaisia, mutta räätälöimme sinulle aina tomivan paketin
  • Demohieronnat lisää tapahtuman kiinnostavuutta ja kävijätyytyväisyyttä
  • Hieroja ei vaadi paljoa tilaa ympärilleen, sillä hierontapöytä,  hierontatuoli  tai ihan tavallinen tuoli ovat monesti vallan riittäviä
  • Hieronnat toteutataan aina ammattilaisen toimesta, ammattimaisin työvälinein ja tarvikkein

Mitä hierojan tilaaminen kotiin tai tapahtumaan maksaa?

Jokainen hierontakäynti toimipaikan ulkopuolelle joudutaan hinnoittelemaan aikataulujen, hoidon kiireellisyyden, toteutettavan hoidon, hoidettavien määrän, välimatkojen, hierojien määrän yms. vallitsevien seikkojen mukaan.

Tästä syystä voimme tarjota tarkemman arvion kokonaishinnasta, kun saamme hierontakeikasta riittävät tiedot. Hinta voi vaihdella 10€:n lisähinnasta useampiin kymmeniin tai jopa satoihin euroihin.

Aina kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Teitä palvelee

Teitä palvelee

Jarno Mattila – Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Merkonomi, Tradenomi AMK
Outi Ivaska Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, Reiki-master
Toni IlolaKehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Sosionomi AMK
Veera Heikkinen Kehonhuoltaja, Kuntohoitaja, Koulutettu hieroja
Ville Vertanen Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Osteopatiaopiskelija

Koti- ja yrityskäynnit

Koti- ja yrityskäynnit

Teemme koti-, tapahtuma-, ja yrityskäyntejä pääkaupunkiseudulla. Voit tilata meidät myös juhliisi, messuille tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää hierojan kotikäynnistä

Lue lisää tilaa hieroja tapahtumaasi

Lue lisää yritys- ja työpaikkahieronnasta

Ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset uutiset

Seuraamalla Studio Eudokian Facebook-sivuja tai liittymällä sähköpostilistallemme saat ajankohtaisen tiedon tarjouksista, hoitomuodoista sekä tulevista tapahtumista