Klassista ja urheiluhierontaa, Intialaista päähierontaa, Lymfaterapiaa, Hot Stone - Kuumakivihierontaa, Reiki-hoitoja - tule rentoutumaan!

Valikko Sulje valikko

Hieroja yritykseen tai työpaikalle

Jokaiselle työlle on tyypillistä omanlaisensa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat sekä työstä tai toimintaympäristöstä johtuvat stressitekijät. Hieronnalla voidaan lievittää työntekijöiden niin lihaksiston fyysisiä oireita kuin rauhoittaa ja rentouttaa mieltäkin.

Istumatyöläisellä, kuten autonkuljettajilla ja toimistotyöntekijöillä, ongelmat kohdistuvat alaselkään ja niskahartiaseudulle. Onkin hyvä huomioida, että niskan ja hartiaseudun kireys voi aiheuttaa monenlaisia oireita päänsärkyjä, huimausta, huonoa oloa ja käsien puutumista.

Seisomatyöläistä ja työssään paljon liikkuvaa työntekijää vaivaavat usein puolestaan selän rasittuminen sekä jalkojen väsyminen, puutuminen, kipeytyminen ja turvotus. Käsillään paljon töitä tekevä, kuten rakennusmiehet, hierojat ja parturikampaajat puolestaan kärsivät erilaisista niskahartiaseudun, olka- ja kyynärvarren sekä ranteiden ja sormien kiputiloista ja puutumisesta.

Edellä mainittujen oireiden ja ongelmien ilmaantuminen riippuu paljolti työn luonteesta ja -olosuhteista, toistuvuudesta, työergonomiasta sekä työntekijän omatoimisesta lihashuollosta. Koulutettu hieroja hoitaa henkilöstösi ammattitaidolla, jolloin kaikenlaiset lihasjumit, kiputilat, heijasteoireet ja puutumiset tulevat huomioiduksi hoidon yhteydessä.

Miten hyödyt työpaikkahieronnasta

 • Osoitat huomioivasi ja välittäväsi työntekjöidesi hyvinvoinnista
 • Hieronnalla työhyvinvointi ja -viihtyvyys paremmaksi – työntekijät tyytyväisemmiksi
 • Hieronta ja muu kehonhuolto on helppo tapa lisätä työhyvinvointia, koska sillä on vaikutusta työntekijän niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin puoleen
 • Työntekijöiden kehonhuolto helpottuu ja on säännöllisempää, kun jokainen työntekijä voi käydä hieronnassa töiden ohessa, jolloin heidän ei tarvitse erikseen lähteä työpäivän jälkeen hierojalle
 • Työnantaja voi antaa työntekijöilleen mahdollisuuden käydä hieronnassa, myös tuetusti omalla ajallaan hierojan toimipisteessä, jolloin etätyötekijät ja lyhyempää viikkoa tekevätkin tulevat huomioiduiksi

Työpaikkahieronnan toteuttaminen

Työpaikkahieronta järjestetään joko niin että hieroja tulee työpaikalle tekemään hierontoja tietyin väliajoin tai niin että työntekijät voivat itse valita kenellä hierojalla käyvät ja milloin. Nämä kaksi vaihtoehtoa voidaan myös yhdistää.

Tarjoamme aina valmiin ratkaisun, räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin, eikä työpaikkahieronnan järjestäjälle koidu turhaa miettimistä.

Järjestämme hieronnan yksilöllisesti työpaikan olosuhteet ja työntekijöiden tarpeet huomioon ottaen.

Työpaikkahierontakertojen, hoitomuotojen ja hoidon kesto riippuu siitä kuinka monta työntekijää hierontaan on tulossa, monenako päivänä hieronta toteutetaan, onko hieronta kertaluonteinen vai jatkuva, millaisia vaivoja työntekijöillä on ja kuinka paljon yritys on valmis panostamaan heihin rahallisesti tai ajallisesti.

Käytännön asioista sovitaan aina yksityiskohtaisesti ja sopimusta päivitetään tarpeen mukaan, jolloin vältytään turhilta epäselvyyksiltä.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja tilaa hieroja työpaikallesi!

Työpaikkahieronta yrityksessä

Hieronta toteutetaan usein työpaikoilla, jolloin hieroja tuo kaikki tarvittavat välineet ja tavarat jukanaan.

Joillain työpaikoilla voi olla myös sähköinen hierontapöytä, joka parantaa sekä työntekijöiden että hierojan mukavuutta.

Hieroja

 •  Kartoittaa hierottavien tarpeet yhdessä järjestävän tahon kanssa ja sopii käytännön asioista
 • Lähettää malliksi ajanvarauslistan tai luo nettiajanvarauskalenterin
 • Tuo mukanaan kaikki tarvitsemansa tarvikkeet ja kannettavan hierontapöydän
 • Siivoaa jälkensä ja jättää tilat hyvään kuntoon
 • Kehittää ja muuttaa toimintaansa, jos tarvetta ilmenee

Hieronnan järjestäjä

 • Sopii hierojan kanssa käytännön järjestelyistä
 • Huolehtii hieronnasta ja ajanvarauksesta tiedottamisesta henkilöstölle
 • Osoittaa sopivan rauhallisen tilan hierontojen tai muiden hoitojen toteuttamista varten

Työpaikkahieronta hierojan toimipisteessä

 • Voit ottaa yhteyttä ja neuvotella henkilöstöllesi alennusta hieronnasta, kun ohjaat työntekijäsi meille hoitoon
 • Työntekijät voivat varata ja käydä hieronnassa omalla työ- tai vapaa-ajallaan hierojan toimipisteessä
 • Työntekijöillä on mahdollisuus sopia itselleen parhaiten sopiva aika hieronnalle, eikä hieronta ole sidottu tiettyyn päivään työpaikalla (mm. etätyöntekijöitä tai lyhennettyä työaikaa tekeviä huomioiva vaihtoehto)
 • Kirjallinen sopimus työpaikkahieronnan toteuttamisesta tarvitaan vain siinä tapauksessa, jos työnantaja korvaa osan hieronnasta ja haluaa vähentää kulut verotuksessa (henkilöstöetu). Jos työnantaja haluaa käyttää verovähennysoikeutta, on työpaikkahierontamahdollisuutta tarjottava koko henkilöstölle. (www.vero.fi – Työntekijän omaehtoinen liikunta- ja kulttuuritoiminta verovapaana etuna – kappale 4

Teitä palvelee

Teitä palvelee

Jarno Mattila – Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Merkonomi, Tradenomi AMK
Outi Ivaska Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, Reiki-master
Toni IlolaKehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Sosionomi AMK
Veera Heikkinen Kehonhuoltaja, Kuntohoitaja, Koulutettu hieroja
Ville Vertanen Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Osteopatiaopiskelija

Koti- ja yrityskäynnit

Koti- ja yrityskäynnit

Teemme koti-, tapahtuma-, ja yrityskäyntejä pääkaupunkiseudulla. Voit tilata meidät myös juhliisi, messuille tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää hierojan kotikäynnistä

Lue lisää tilaa hieroja tapahtumaasi

Lue lisää yritys- ja työpaikkahieronnasta

Ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset uutiset

Seuraamalla Studio Eudokian Facebook-sivuja tai liittymällä sähköpostilistallemme saat ajankohtaisen tiedon tarjouksista, hoitomuodoista sekä tulevista tapahtumista