Studio Eudokia logo

Hierontaa. kehonhuoltoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia Kalliossa, Helsingissä!

Tilaa tapahtumahieronta Helsingissä

Ammattitaitoinen hieroja ja hieronta tapahtuman aikana parantaa kävijöiden asiakaskokemusta ja on arvostuksen osoitus osallistujia kohtaan. Toimimme koko pääkaupunkiseudulla!

Toteutamme erilaiset tapahtumahieronnat ammattitaidolla

Meillä on vankka kokemus hierontojen järjestämisestä erilaisissa tapahtumissa ja tilausuuksissa. Tilaamalla hierojan tapahtumaasi voit lisätä tapahtuman kiinnostavuutta, tapahtumakävijöiden tyytyväisyyttä tapahtuman aikana ja tarjota lisäarvoa tapahtumaan osallistujille, olivatpa he sitten näytteilleasettajia, luennoitsijoita, työntekijöitä tai asiakkaita. Lyhyelläkin niskahartia- tai käsihieronnalla saadaan hymy asiakkaan huulille! Mikäpä sen mukavampaa kuin istahtaa tauon tai luennon/ohjelman aikana  hierojan tuolille hierontakäsittelyyn!

Monesti tapahtumissa hieronta pyritään saamaan helposti toteutettavaksi ja sellaiseksi, ettei asiakkaan tarvitse nähdä juurikaan vaivaa tullessaan hierontaan. Usein esimerkiksi vaatteiden riisuminen ei ole mahdollista tai kampausta pitää varoa, jolloin hierojamme tai kehonhuoltajamme ottavat nämä toiveet huomioon. Hieroa voi siis vaatteiden päältä ja käytettäviä hierontatyylejä ja -tekniikoita on monia.

Kauttamme voit tilata myös useamman ammattilaisen toteuttamaan hierontoja, jolloin palveltava asiakasmäärä tai hoitoajan pituus kasvaa.

Tapahtumahieronnassa huomioon otettavia asioita

Tilaa hieroja tapahtumaan - Näin pääset alkuun

  • Ota yhteyttä ja käydään yhdessä läpi tapahtumahieronnan tarpeet!
  • Voimme tehdä tarvittaessa tapahtumahierontoja myös muilla paikkakunnilla
  • Kysy lisätietoja ja tarjousta hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa ammattitaitoisten ja asiansa osaavien hierojien ja kehonhuoltajien saatavuuden tapahtumaasi!

Tapahtumahieronnan toteutus käytännössä

Jokainen hierontakäynti toimipaikan ulkopuolelle joudutaan järjestämään ja hinnoittelemaan aikataulujen, hoidon kiireellisyyden, toteutettavan hoidon, hoidettavien määrän, tarvittavien hierojien tai kehonhuoltajien määrän, järjestelyiden, välimatkojen yms. vallitsevien seikkojen mukaan.

Tästä syystä voimme tarjota tarkemman arvion kokonaishinnasta sekä muista tapahtumaan liittyvistä yksityiskohtaisista järjestelyistä vasta saatuamme hierontakeikasta riittävät tiedot.

Olethan hyvissä ajoin liikkeellä saadaksesi osaavat ammattilaiset toteuttamaan tapahtumahieronnan!

Tilaa hieroja tapahtumaan tai kysy lisää tapahtumahieronnasta

Täytä yhteystietosi ja lähetä viesti