Studio Eudokia logo

Hierontaa. kehonhuoltoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia Kalliossa, Helsingissä!

Tilaa hieroja kotiin, tilaisuuteen tai hotellille Helsingissä

Anna aikaa itsellesi tai järjestä hieronta kotona isommallekin porukalle pyytämällä hieroja kotikäynnille. Toimimme koko pääkaupunkiseudulla!

Hierojan kotikäynti käytännössä

Tarvittaessa voit tilata hierojan kotiisi, juhlatilaan tai hotellille, sovittaen hierontakäynnit omaan aikatauluusi, silloin kun et itse pääse käymään hierojan luona tai haluat hieman luksusta arkeesi.On monia tilanteita, jolloin hierojan tai kehonhuoltajan luo on vaikea päästä tai hoito olisi vain mukavampi saada siellä missä itsekin olet.

Kotoa ei välttämättä pääse poistumaan esimerkiksi murtuneen jalan, omaishoitajuuden tai pienten lasten takia, mutta kehosi kuitenkin kaipaisi käsittelyä. On myös juhlia ja tilaisuuksia, joissa hieroja voi tehdä vieraille rentouttavia tai hoitavia hierontoja, näitä ovat esimerkiksi perhe- ja sukujuhlat, illanistujaiset, polttarit. Myös silloin kun olet vierailulla toisessa kaupungissa, eikä liikkuminen taksilla tai julkisilla miellytä, niin hieronnan voi toteuttaa majapaikassasikin. Ota yhteyttä ja kutsu hieroja luoksesi!

Huomioithan: Hierojan tilaaminen kotiin tai toimipaikan ulkopuolelle on aina kalliimpaa kuin käynti hänen toimitiloissaan. Hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten aikataulu, hoidon kiireellisyys, ajankohta, hierottavien määrä, välimatkat jne. yleensä kustannuksia saadaan hieman pienennettyä, jos paikalla on useampi hierottava.

Näin tilaat kotiin luotettavan ja hyvän hierojan

Suomessa on totuttu, että hierojan luo mennään, kun vaivoja alkaa ilmaantumaan tai että hierojat tekevät vain työpaikka- ja yrityskäyntejä. Usein hierojan voi tilata kotiin tai tapahtumaankin, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä!

Omassa toimipaikassaan toimiva hieroja- tai kehonhuoltajayrittäjä on aina melko turvallinen valinta, sillä toimipaikka ei kauaa pysyisi pystyssä, jos homma ei toimisi. Tilatessasi meidän kauttamme hierojan kotiisi voit varmistua, että meiltä tuleva tai suosittelemamme hieroja tai kehonhuoltaja hoitaa hommansa hyvin ja asianmukaisesti.

Toiminimellä tai muulla yritysmuodolla toimiva, Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran ylläpitämästä terveydenhuollon ammattihenkilöiden  rekisteristä JulkiTerhikistä ja PRH:n yritysrekisteristä löytyvä, koulutettu hieroja on  turvallinen vaihtoehto. Näin voit ainakin varmistua siitä että kyseessä on virallista toimintaa harjoittava hieronta-alan ammattilainen. Myös muut hyvän maineen omaavat kehonhuoltajat voivat olla hyvä vaihtoehto.

Miten hieronta kotioloissa, juhlapaikalla tai hotellilla toteutetaan

Hieronta voidaan toteuttaa melkeinpä missä paikassa ja olosuhteissa tahansa. Hierontaa varten tarvitaan hieroja ja hierottava. Kaikki muu siihen päälle on lisämukavuutta, kuten hierontapöytä, hierontavoiteet ja rauhallinen tila. Hieronta voidaan toteuttaa hyvin myös istuvassa asennossa tavallisella matala selkänojaisella tuolilla tai hierontatuolissa, jos jostain syystä hierontapöydän käyttö ei ole mahdollista.

Toteutamme kotikäynnit ja juhlatilaisuudet aina ammattitasoisen hierontapöydän tai hierontatuolin avulla, koska ne ovat usein asiakkaalle ja hierojalle toimivia ja mukavia ratkaisuja. Hieroja tuo kotikäynnille mukanaan kaikki tarvittavat työvälineet sekä varusteet ja vie ne myös pois mennessään.

Järjestämme hoitoon tarkoitetun tilan  käytännölliseksi ja esteettömäksi asiakkaalle aina mahdollisuuksien mukaan, jotta hoito olisi mutkaton ja turvallinen.

Tilaa hieroja kotiin - Näin pääset alkuun

Tilaa hieroja kotiin - Ota yhteyttä tai kysy lisää!

Täytä yhteystietosi ja lähetä viesti