Klassista ja urheiluhierontaa, Intialaista päähierontaa, Lymfaterapiaa, Hot Stone - Kuumakivihierontaa, Reiki-hoitoja - tule rentoutumaan!

Valikko Sulje valikko

Reiki-hoitoa Kalliossa Helsingissä

Mitä Reiki on?

Reiki on kaikkialla virtaavaa universaalia elämänenergiaa, jolla voidaan turvallisesti hoitaa itseä ja muita. Reiki tasapainottaa, eheyttää ja harmonisoi kehoa, mieltä ja henkeä. Reiki on kokonaisvaltainen paranemisprosessi, josta kuka tahansa voi hyötyä elämänsä varrella.

Japaninkielinen Reiki –käsite muodostuu kahdesta kirjainmerkistä ”REI” ja ”KI”. Rei-sana tarkoittaa mm. sielua, henkeä, viisautta, jumalallista olemusta, pyhää, mysteeristä voimaa. Ki merkitsee elämänvoimaenergiaa tai kosmista, universaalia energiaa. Reiki on siis henkisen tietoisuuden ohjaamaa elämänvoimaenergiaa.

Mitä Reiki-hoidossa tapahtuu?

Reiki-hoitaja välittää parantavaa elämänenergiaa käsiensä kautta hoidettavan kehoon sekä kehoa ympäröivään energiakenttään. Hoitajan omat energiat eivät virtaa hoidettavaan, vaan Reiki tulee universumista, jossa sitä on rajattomasti. Reikin avulla elinvoiman virtaus lisääntyy hoidettavan kehossa, jolloin kehon luontainen kyky parantaa itse itsensä nopeutuu ja tehostuu.

Reiki-hoidon näkökulmasta sairauden ja vaivojen taustalla ajatellaan olevan tukos tai pysähtyneisyys jollakin elämänalueella. Silloin elämänenergia ei voi virrata tasaisesti kaikkialle, vaan se patoutuu joissakin kohdissa – sekä fyysisessä kehossa että mielessä. Energiahoito auttaa poistamaan tukoksen, jolloin energia pääsee jälleen kulkeutumaan kaikkialle ja elävöittämään pysähdyksissä olleita alueita.

Reikin historiaa

Länsimaissa Reikiä on opetettu 1930-luvulta lähtien, Japanissa jo aiemmin. Japanilainen Mikao Usui (1865-1926) elvytti tämän muinaisen parantavan energian kanavointitekniikan 1920-luvulla omistauduttuaan lähes koko ikänsä henkisille traditioille (mm. kiko ja buddhismi) ja opiskeltuaan laajasti mm. psykologiaa, lääketiedettä sekä maailmanuskontoja. Hän kehitti USUI REIKI RYOHO:n, joka voidaan suomentaa Usuin henkinen energiaparannusmenetelmä. Usuin menetelmä tunnetaan länsimaissa yksinkertaisemmi nimellä Reiki.

Reiki on henkinen tie ja itsetuntemusmenetelmä, jonka avulla pyritään tuomaan elämän eri osa-alueita tasapainoon. Hoitotekniikat ovat tärkeä osa Reikin polkua, mutta siihen kuuluu yhtä lailla auttaminen, henkiset harjoitteet ja perinteen säilyttäminen.

Mikao Usuin oppilaat Juzaburo Ushida & Masayuki Okada kirjoittivat vuonna 1927 pystytettyyn Sensei Usuin muistomerkkiin:

”[–] Reikin perimmäinen tavoite on herättää ikivanha salainen keino onnellisuuden löytämiseksi, ja sitä kautta löytää parannuskeino vaivoihin ja sairauksiin. [–] Aloittaessasi Reikin tien, on tärkeää aloittaa läheltä eli itsestäsi sen sijaan, että aloittaisit kauempaa, kuten suurista uskonnoista tai filosofioista. [–] Kuka tahansa voi oppia Reikin, sillä se alkaa meistä jokaisesta itsestämme. Maailma on uudistumassa henkisesti. Reikin leviäminen kaikkialle maailmassa vaikuttaa ihmisten sydämiin ja mieliin ja sitä kautta myös yhteiskuntiin. Reiki tulee auttamaan useita ihmisiä, ei vain parantamalla sairauksia vaan itse maailmaa. [–]”

kirjallisuutta

  • Distel W. & Wellman W. 2003. Reikin sydän, dai komio. Gummerus
  • Johansson, L. 2000. Reiki: parantava energia. Unio Mystica
  • Norlamo A. 2000. Elämän oppilapsi
  • Petter, F. A. 1997. Reiki Fire: New Information about the Origins of the Reiki Power. A Complete Manual. Lotus Light Publications
  • Quest, P. & Roberts, K. 2010. The Reiki Manual: A Training Guide for Reiki Students, Practitioners and Masters. Piatkus
  • Sword, M. 2001. Reiki & karuna: aloittelijasta mestariksi. Taivaankaari

Yhdistyksiä

Teitä palvelee

Teitä palvelee

Jarno Mattila – Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Merkonomi, Tradenomi AMK
Outi Ivaska Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, Reiki-master
Toni IlolaKehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Sosionomi AMK
Veera Heikkinen Kehonhuoltaja, Kuntohoitaja, Koulutettu hieroja
Ville Vertanen Kehonhuoltaja, Koulutettu hieroja, Osteopatiaopiskelija

Koti- ja yrityskäynnit

Koti- ja yrityskäynnit

Teemme koti-, tapahtuma-, ja yrityskäyntejä pääkaupunkiseudulla. Voit tilata meidät myös juhliisi, messuille tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!

Lue lisää hierojan kotikäynnistä

Lue lisää tilaa hieroja tapahtumaasi

Lue lisää yritys- ja työpaikkahieronnasta

Ajankohtaiset uutiset

Ajankohtaiset uutiset

Seuraamalla Studio Eudokian Facebook-sivuja tai liittymällä sähköpostilistallemme saat ajankohtaisen tiedon tarjouksista, hoitomuodoista sekä tulevista tapahtumista