Studio Eudokia logo

Hierontaa. kehonhuoltoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia Kalliossa, Helsingissä!

Reiki-hoitoa Kalliossa Helsingissä

Tutustu myös muihin Outin hoitomuotoihin, joihin Reiki-hoitoa voidaan yhdistää

Mitä Reiki on?

Reiki on kaikkialla virtaavaa universaalia elämänenergiaa, jolla voidaan turvallisesti hoitaa itseä ja muita. Reiki tasapainottaa, eheyttää ja harmonisoi kehoa, mieltä ja henkeä. Reiki on kokonaisvaltainen paranemisprosessi, josta kuka tahansa voi hyötyä elämänsä varrella.

Japaninkielinen Reiki –käsite muodostuu kahdesta kirjainmerkistä ”REI” ja ”KI”. Rei-sana tarkoittaa mm. sielua, henkeä, viisautta, jumalallista olemusta, pyhää, mysteeristä voimaa. Ki merkitsee elämänvoimaenergiaa tai kosmista, universaalia energiaa. Reiki on siis henkisen tietoisuuden ohjaamaa elämänvoimaenergiaa.

Reikin historiaa

Länsimaissa Reikiä on opetettu 1930-luvulta lähtien, Japanissa jo aiemmin. Japanilainen Mikao Usui (1865-1926) elvytti tämän muinaisen parantavan energian kanavointitekniikan 1920-luvulla omistauduttuaan lähes koko ikänsä henkisille traditioille (mm. kiko ja buddhismi) ja opiskeltuaan laajasti mm. psykologiaa, lääketiedettä sekä maailmanuskontoja. Hän kehitti USUI REIKI RYOHO:n, joka voidaan suomentaa Usuin henkinen energiaparannusmenetelmä. Usuin menetelmä tunnetaan länsimaissa yksinkertaisemmi nimellä Reiki.

Reiki on henkinen tie ja itsetuntemusmenetelmä, jonka avulla pyritään tuomaan elämän eri osa-alueita tasapainoon. Hoitotekniikat ovat tärkeä osa Reikin polkua, mutta siihen kuuluu yhtä lailla auttaminen, henkiset harjoitteet ja perinteen säilyttäminen.

Mikao Usuin oppilaat Juzaburo Ushida & Masayuki Okada kirjoittivat vuonna 1927 pystytettyyn Sensei Usuin muistomerkkiin:

”[–] Reikin perimmäinen tavoite on herättää ikivanha salainen keino onnellisuuden löytämiseksi, ja sitä kautta löytää parannuskeino vaivoihin ja sairauksiin. [–] Aloittaessasi Reikin tien, on tärkeää aloittaa läheltä eli itsestäsi sen sijaan, että aloittaisit kauempaa, kuten suurista uskonnoista tai filosofioista. [–] Kuka tahansa voi oppia Reikin, sillä se alkaa meistä jokaisesta itsestämme. Maailma on uudistumassa henkisesti. Reikin leviäminen kaikkialle maailmassa vaikuttaa ihmisten sydämiin ja mieliin ja sitä kautta myös yhteiskuntiin. Reiki tulee auttamaan useita ihmisiä, ei vain parantamalla sairauksia vaan itse maailmaa. [–]”

Kirjallisuutta

Yhdistyksiä

Mitä Reiki-hoidossa tapahtuu?

Reiki-hoitaja välittää parantavaa elämänenergiaa käsiensä kautta hoidettavan kehoon sekä kehoa ympäröivään energiakenttään. Hoitajan omat energiat eivät virtaa hoidettavaan, vaan Reiki tulee universumista, jossa sitä on rajattomasti. Reikin avulla elinvoiman virtaus lisääntyy hoidettavan kehossa, jolloin kehon luontainen kyky parantaa itse itsensä nopeutuu ja tehostuu.

Reiki-hoidon näkökulmasta sairauden ja vaivojen taustalla ajatellaan olevan tukos tai pysähtyneisyys jollakin elämänalueella. Silloin elämänenergia ei voi virrata tasaisesti kaikkialle, vaan se patoutuu joissakin kohdissa – sekä fyysisessä kehossa että mielessä. Energiahoito auttaa poistamaan tukoksen, jolloin energia pääsee jälleen kulkeutumaan kaikkialle ja elävöittämään pysähdyksissä olleita alueita.

Tietoa Reiki-hoidosta ja sen hyödyistä

Reiki toimii kokonaisvaltaisesti niin fyysisellä, kuin aineettomalla tasolla ja vaikuttaa koko elämäämme. Fyysisen kehon lisäksi se vaikuttaa tunteisiin, ajatuksiin, tavoitteisiin sekä niiden saavuttamiseen. Asioita, joihin Reiki-hoidolla on todettu olevan vaikutusta:

Ota yhteyttä tai kysy lisää Outin Reiki-hoidosta

Täytä yhteystietosi ja lähetä viesti Outille