Studio Eudokia logo

Hierontaa. kehonhuoltoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia Kalliossa, Helsingissä!

Ota yhteyttä ja löydä hyvä hieroja Kalliosta

Hierontastudiomme löydät katutasosta Torkkelinmäeltä. Tarjoamme monipuolista hierontaa ja kehonhuollon palveluita Kalliossa.

Studio Eudokia sijaitsee Karhupuiston kupeesta Kalliossa. Meillä työskentelee ammattitaitoisten hierojien ja kehonhuoltajien tiimin, joilla on pitkä kokemus hierontahoidoista, kehonhuollosta sekä  hyvinvoinnin palveluista. Voit varata aikasi hierontaan tai kehonhuoltoon arkisin, viikonloppuisin sekä juhlapäivinä. Tarjoamme aikoja joustavasti aamusta iltaan. Saman päivän vapaita aikoja kannattaa tiedustella suoraan hierojalta tai kehonhuoltajalta.

Tutustu asiakasarvioihimme ja huomaat, että meiltä saatuun hieronta- ja hyvinvointihoitoihin sekä asiakaspalveluun ollaan niin tyytyväisiä, että asiakkaamme tulevat hierontaan ja kehonhuoltoon ympäri pääkaupunkiseutua ja kauempaakin. Varsinkin kesäisin turistit ovat löytäneet hierontastudiomme ja antaneet meille hyvää palautetta.

Palvelemme pääsääntöisesti lähialueiden (Alppiharju, Alppila,  Hakaniemi, Kalasatama, Kallio, Merihaka, Sörnäinen, Vallila) hierontaa, kehonhuoltoa ja hyvinvoinnin palveluita kaipaavia asukkaita, mutta myös alueella opiskelevat ja työssäkäyvät  sekä paikalliset yritykset luottavat meihin.

Toimipaikkamme ulkopuolella teemme työpaikkahierontoja, tapahtumahierontoja pääkaupunkiseudulla ja  tarjoamme mahdollisuuden tilata ammattitaitoinen hieroja tai kehonhuoltajan kotiin, yksityisjuhlaan  tai hotellillekin, jos aikataulumme sen vain sallivat. Meillä on myös hyvät verkostot, johon kuuluu hierojia, kehonhuoltajia ja muita hyvinvoinnin ammattilaisia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Maksutavat

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan, jopa loma-aikoina
Maanantai 10:00 - 21:00
Tiistai 10:00 - 21:00
Keskiviikko 10:00 - 21:00
Torstai 10:00 - 21:00
Perjantai 10:00 - 21:00
Lauantai 10:00 - 18:00
Sunnuntai 10:00 - 18:00

Hierontastudiomme löydät katutasosta Kalliosta, Karhupuiston kupeesta

Studio Eudokia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalliossa aivan Kallion kirjaston takana. Meille pääset helposti bussilla, metrolla tai raitiovaunulla. Katso reittisi HSL:n Reittioppaasta! Myös omalla autolla saapuvat löytävät parkkipaikan melko helposti hierontastudiomme läheltä. Torkkelinmäen alue kuuluu 2-pysäköintivyöhykkeeseen, jossa pysäköintimaksu on normaalisti 2€ tunnilta. Viikonloppuisin parkkeeraaminen voi olla myös maksutonta, joten tarkistathan asian pysäköintiliikennemerkistä. Parkkimittari löytyy ihan kulman takaa. Pysäköinnin voi maksaa monilla tavoilla Kato Helsingin kantakaupungin pysäköintikartta.

Aukioloajat - Olemme avoinna sopimuksen mukaan

Tarjoamme hieronta- ja hoitoaikoja joustavasti niin aamuisin, päivisin kuin iltaisinkin. Vapaat aikamme löydät helpoiten nettiajanvarauksesta.

Aikoja samalle päivälle kannattaa tiedustella suoraan puhelimitse, sillä saman päivän vapaat ajat eivät näy nettiajanvarauksen puolella. Ohjaamme asiakkaita tarvittaessa myös hyviksi toteamiemme kollegoiden luo.

Olemme avoinna ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan eli emme päivystä toimipaikassamme silloin, kun meillä ei ole asiakkaita.

Suosittelemmekin olemaan etukäteen yhteydessä puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse välttääksesi turhan käynnin.

Toivomme ettei meneillään olevaa hoitotapahtumaa häirittäisi turhaan, vaikka olisimme paikalla. Jos asiasi on tärkeä tai kiireellinen tai et voi ottaa muutoin yhteyttä, niin koputa oveen ja odota rauhassa.

Yritystiedot ja yhteystiedot

Studio Eudokia toimii toimipaikkamme markkinointinimenä ja teemme yhteistyötä tämän nimen alla. Liiketoiminnallisesti toimimme jokainen omalla toiminimellä. Studio Eudokia ei ole siis oma yritys. Yhteisestä toiminnasta, viestinnästä ja markkinoinnista vastaa Toni Ilola.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla,  ja yhteydenottolomakkeemme kautta.

Emme vastaa puheluihin tai muihin yhteydenottoihin hoidon aikana. Otamme sinuun yhteyttä vapauduttuamme, joten jätäthän yhteydenottopyynnön vastaajaan tai muulla tavoin!

Emme yleensä vastaa tai soita ulkomaalaisiin ja yritysnumeroihin, sillä yhteydenottoja tulee paljon puhelinmyyjiltä, ulkomaalaisilta huijareilta yms. Jätä viesti vastaajaan tai ole yhteydessä muilla tavoin, jos käytät ulkomaalaista puhelinnumeroa tai yrityksen palvelunumeroa.

Yhteinen sähköpostiosoitteemme on info@studioeudokia.fi

Toni Ilola
Koulutettu hieroja, Kehonhuoltaja, Sosionomi AMK
Puhelin 040 514 9357
Toiminimi: Koulutettu hieroja Toni Ilola

Toni muutti takaisin pohjoiseen ja tulee seuraavan kerran 7.12.2023-12.12.2023. Ajanvaraukset tuolloin puhelimitse/tekstiviestillä

Jarno Mattila
Koulutettu hieroja,Kehonhuoltaja, Merkonomi, Tradenomi AMK
Puhelin 040 061 5169
Toiminimi: Urheiluvisio

Ville Vertanen
Koulutettu hieroja & Kehonhuoltaja
Puhelin 050 496 4498
Toiminimi: Koulutettu hieroja Ville Vertanen

Outi Ivaska
Kehonhuoltaja, Hyvinvointiohjaaja, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, Reiki-master
Puhelin 050 583 7055
Toiminim:i Eudokia

Ota yhteyttä - Studio Eudokia

Täytä yhteydenottolomake ja lähetä viesti