Studio Eudokia logo

Hierontaa. kehonhuoltoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia Kalliossa, Helsingissä!

Studio Eudokia - Asiakasarviot

Arvostamme palautettasi, jotta voimme parantaa palveluamme! Tukemalla paikallisia pienyrittäjiä varmistat palveluiden saatavuuden läheltäsi myös jatkossa.

Keräämme asiakaspalautetta jokaisen hoitokerran yhteydessä ja sen jälkeen, myös yhteistyökumppanimme, kollegamme ja lahjakortin ostajien antama palaute on erittäin tärkeää. Palautteen pohjalta kehitämme toimintaamme ja pureudumme asioihin, jotka kaipaavat huomiotamme asiakkaiden näkökulmasta.

Nettiajanvarausta käyttävillä asiakkaillamme on mahdollisuus antaa yksityistä palautetta suoraan hoidon jälkeen. Kannustamme asiakkaitamme toki aina antamaan myös julkista palautetta!

Otimme Vuonna 2016 oman sisäisen palautejärjestelmän lisäksi käyttöön luotettavammat alustat julkisille asiakaspalautteille, sillä  valitettavasti niinkin suuren yrityksen kuin Fonectan Osuma.fi -palvelu lopetettiin yllättäen, käyttäjille ilmoittamatta.

Tuolloin melkein menetimme kaikki alkuvuosinamme saamamme asiakaspalautteen, mutta meillä oli hieman onnea ja saimme asiakasarvostelut takaisin ja ainoastaan asiakkaiden nimet olivat hävinneet tietojen anonymisointiprosessin aikana.

Arvostaisimme kovasti, jos jakaisit oman asiakaskokemuksesi kanssamme ja kertoisit siitä myös muille!

Voit lukea ja arvioida Studio Eudokian seuraavissa palveluissa

Valitse hieroja tai kehonhuoltaja

Meillä Studio Eudokiassa työskentelee vahva hieronnan ja kehonhuollon ammattilaisten joukko. Löydät koulutetut hierojamme myös Valviran terveydenhuollon ammattilaisten rekisteristä. Heidän lisäksi meillä toimii myös muita kehonhuollon ja hyvinvointialan ammattilaisia. Olemme kouluttautuneet ja kouluttaudumme jatkossakin erilaisten hoitomuotojen ja erikoistekniikoiden osaajiksi. Tutustu hieronta- ja kehonhuollon palveluihimme sekä hinnastoomme. Teemme myös työpaikkahierontoja sekä tapahtumahierontoja ja voit tilata hierojan myös kotiin. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat terveydenhuollon hierontapalvelut, kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut.

Toni Ilola

Koulutettu hieroja & Kehonhuoltaja

Terveydenhuollon palvelut

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut

Jarno Mattila

Koulutettu hieroja & Kehonhuoltaja

Terveydenhuollon palvelut

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut

Ville Vertanen

Koulutettu hieroja, Kehonhuoltaja & Osteopaatti-opiskelija (4. vuosi)

Terveydenhuollon palvelut

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut

Outi Ivaska

Kehonhuoltaja, Hyvinvointiohjaaja & Reiki Master

Kehonhuollon ja hyvinvoinnin palvelut